Friday, 17 October 2014

#martial arts

Bismillahirahmanirrahim...

selamat pagi dan salam sejahtera saya ucapkan untuk semua nya. semalam saya tidur pukul 4 am. lewat kan ? tahu kenapa ? saya terpengaruh dengan member housmate main game "counter strike".  there's no what kind of benefits thing fo me right ? neverminds its just do sometime at a time. so, persoalan nya apa tujuan saya menulis blog pagi ini, kerana pada pukul 8 am saya ada seminar tentang martial arts di kolej saya. haa!! mesti la u all nak tahu saya ini ceburi jenis martial apa benda kan. the thing is TAEKWANDO.

Taekwando ini actually my favorite thing masa sekolah menegah lagi. becoze of my school that time tidak diwujudkan dan menubuhkan kelab untuk taekwando. saya nak share la kan seminar apa yang saya tengah ceria ini kan. 

 mesti korang nak tahu kan saya ini pegang belt warna apa. dah agak !! saya ini baru sahaja level yang lower la sekarang ini colour kuning. okay la, disini sahaja dulu saya tulis untuk ketahui lebih lanjut sila lah tunggu saya post update nanti ya. 


#sambungan nya adalah apa yang saya kongsikan tentang seminar jalankan.

 

Wednesday, 9 January 2013

bismillahirrahmanirrahim........

assalamualaikum...

for my first time to creat of blog...ahhaaa...

btw actually sya nk show you all mengenai pic dibawah ne...

hey!!saya bkn nk promote jejaka yg kat dalam pic tu...tapi hensem jgk la kan..hahaha...(gurau je)

btw...actually time ne kenangan yg sangt seronok tau...rilex ;la,btw saya bkn keseorangan tapi bersama kakak  dan teman2 dia....pelikkan???

ya lar..sya pergi bercuti dgn teman2 kakak sya..tak thu lah dah excited sngt nak     jalan2 kat tempat ne....so,saya follow lah diorang!!!

btw,in that same time..saya jga nk release tension that trouble have been came in my life...fuuhhhhhhh..(masalah negara la konon)



#opsss..lupa nk bgtau/cakap/habak/:mesti korang nk thu kt mna ne kan????hahhaa...kat pulau tioman...memang best,menarik,cantik ah tempat ne...


testing

bismillahirrahmanirrahim....


saya nk share ckit neh... CONSIDERATE is word yg saya tertarik nak saya katakan pada kali ini. suatu hari, saya lihat video kat you tube and ada seorang blooger yg baik punya la.. nama dia siapa??
hahaha.. dah agak korang mesti nak tahu kan..kan.kan..kan...
                   emm...
                             maria apa dah...  x ingat la...ala.. apa susahnya                                   korang just taip "maria" and then keluar la...
saya suka dia.. sebab dia cakap sure ada point yang benefit that we get. means, it not just so nonsense talk.hehehe.... and next.. dia speaking in engglish and it was likely me interest it.
nak thu lebih lanjut about CONSIDERATE??? korang tengok la sendiri kt you tube...

#hey, actually saya x thu nk share apa ne... huhuhu...
 sorry korang, i have no an idea... jangan la bosan to my act...
 any way, saya ne jarang update blog... saya tengah nk berjinak3 dengan blooger... 






=========>k bye guys... jumpa lg latter.. love u alls<============