Wednesday, 9 January 2013

bismillahirrahmanirrahim........

assalamualaikum...

for my first time to creat of blog...ahhaaa...

btw actually sya nk show you all mengenai pic dibawah ne...

hey!!saya bkn nk promote jejaka yg kat dalam pic tu...tapi hensem jgk la kan..hahaha...(gurau je)

btw...actually time ne kenangan yg sangt seronok tau...rilex ;la,btw saya bkn keseorangan tapi bersama kakak  dan teman2 dia....pelikkan???

ya lar..sya pergi bercuti dgn teman2 kakak sya..tak thu lah dah excited sngt nak     jalan2 kat tempat ne....so,saya follow lah diorang!!!

btw,in that same time..saya jga nk release tension that trouble have been came in my life...fuuhhhhhhh..(masalah negara la konon)



#opsss..lupa nk bgtau/cakap/habak/:mesti korang nk thu kt mna ne kan????hahhaa...kat pulau tioman...memang best,menarik,cantik ah tempat ne...


testing

bismillahirrahmanirrahim....


saya nk share ckit neh... CONSIDERATE is word yg saya tertarik nak saya katakan pada kali ini. suatu hari, saya lihat video kat you tube and ada seorang blooger yg baik punya la.. nama dia siapa??
hahaha.. dah agak korang mesti nak tahu kan..kan.kan..kan...
                   emm...
                             maria apa dah...  x ingat la...ala.. apa susahnya                                   korang just taip "maria" and then keluar la...
saya suka dia.. sebab dia cakap sure ada point yang benefit that we get. means, it not just so nonsense talk.hehehe.... and next.. dia speaking in engglish and it was likely me interest it.
nak thu lebih lanjut about CONSIDERATE??? korang tengok la sendiri kt you tube...

#hey, actually saya x thu nk share apa ne... huhuhu...
 sorry korang, i have no an idea... jangan la bosan to my act...
 any way, saya ne jarang update blog... saya tengah nk berjinak3 dengan blooger... 






=========>k bye guys... jumpa lg latter.. love u alls<============